Seed to Seal - Produktionsprocess

Seed to Seal

Från frö till försegling

Young Living kan framställa ren eterisk olja genom att noggrant kontrollera hela Seed to Seal-processen – från val av frön tills oljan är förseglad i flaskan. Processen består viktiga steg:


1. Frö

Kraftfulla eteriska oljor kommer från växtarter som har verifierats av Young Living och experter inom området genom vetenskaplig forskning, fältstudier, samarbete med universitet och odlingscertifiering på plats. Att välja frön som ger bästa terapeutiska värde är ett viktigt första steg i Seed to Seal®-processen.

 

2. Odla

Young Livings kunskap om markförberedning, balans mellan sol och vatten, ansvarsfull kontroll av ogräs och ohyra samt varsamma skördemetoder garanterar att stränga kvalitetskrav uppfylls. De utför hela tiden mer forskning och deras mål är att kontinuerligt odla aromatiska växter av allra högsta klass.

 

3. Destillera

Young Livings unika ångdestillering med låg temperatur och lågt tryck garanterar att de hälsosamma beståndsdelarna i varje sats eterisk olja inte går förlorade under extraktionen. Processen slutförs i precis rätt tid för att garantera att alla välgörande beståndsdelar finns med för att maximera kvaliteten på oljan.

 

4. Testa

Varje sats destillerad olja genomgår noggranna tester, både på Young Livings egna labb och i oberoende kontroller, för att garantera renhet och verkningsgrad. Varje olja testas under de olika destillationsstegen för att garantera att växtens alla välgörande egenskaper tas tillvara.

 

5. Försegla

Seed to Seal-processen avslutas med att Young Living varsamt granskar och förseglar varje flaska med eterisk olja och märker varje etikett med information som gör att de kan spåra flaskan tillbaka till källan.


Standarder utöver det vanliga

Miljontals människor runt om i världen har upptäckt att en droppe ren eterisk olja kan förändra allt till det bättre. Därför Young Living jobbar för att etablera och upprätthålla den ultimata, branschledande standarden inom eteriska oljor så att de kan fortsätta att förändra liv precis som de har gjort hittills. De riktmärken de arbetar efter för att leverera produkter är mångfacetterade, krävande och kompromisslösa. Allt för att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av eteriska oljelösningar som helt rena och som representerar det bästa hos naturen genom det banbrytande Seed to Seal®-program.

Eftersom syntetmaterial, föroreningar, billiga fyllnadsmedel och oetiska produktionsmetoder inte bör finnas i produkter för hemmet, köper Young Livings Executive Vice President of Operations, Lauren Walker, från noga beprövade leverantörer och utför omfattande tester. Om testerna visar att en produkt inte uppfyller normer så köps den inte eller så kastas den.

Standarder utöver det vanliga

Young Livings vetenskapliga rådgivningsteam ger värdefulla insikter i utvecklingen av nya eteriska oljor och oljerelaterade produkter. Det professionella teamet består av framstående vetenskapsmän från hela världen, alla med många års erfarenhet av naturprodukter och alternativmedicin. Rådgivningsteamets engagerade ledarskap, expertis och passion för upptäckter och nyheter inom eteriska oljor sätter en helt ny standard för hur världen ser på välbefinnande.


Jag uppmuntrar dig att utforska Young Livings produkter och upptäcka vilken skillnad deras standarder gör.

 

%d bloggare gillar detta: