Business och möjligheter

Business och möjligheter

Lyckligare och rikare liv

Ta de första stegen mot ett hälsosammare, lyckligare och rikare liv genom att bli en oberoende Young Living distributör! Som distributör får du många förmåner, bland annat:

  • 24 procents rabatt på detaljhandelspriset
  • Möjligheten att tjäna provision
  • Möjligheten att vara med i Essential Rewards-programmet
  • Möjlighet att dela produkter som kan förändra livet
  • Du bli en del av en global gemenskap av likasinnade människor

Möjligheter

Har du någonsin velat ha full kontroll över din tid – och ditt liv? Hur skulle det vara om det kändes spännande och roligt att gå till jobbet varje dag och om du inte längre behövde oroa dig för hur du ska kunna betala räkningarna?

Med Young Livings generösa kompensationsplan kan du ta kontroll över din framtid och bygga upp en verksamhet som förändrar ditt liv för alltid. Tänk dig ett arbete som samtidigt är en gemenskap och en livsstil som bygger på välbefinnande. Dessutom blir du framgångsrik av att göra någonting du älskar. För Young Livings distributörer kan drömmen om ett jobb som ger trygghet och oberoende bli sann.

Tack vare stöd och engagemang från Young Living och ditt team i kombination med Young Livings branschledande kompensationsplan kan du ta kontroll över din framtid och bygga upp en blomstrande verksamhet. Du har hela Young Living-familjen vid din sida och får stöd och uppmuntran i varje steg på vägen.

 

Verktyg och hjälpmedel

Bli expert på eteriska oljor, välbefinnande och Young Livings egen livsstil. Young Livings verktyg omfattar allt från detaljerade produktkataloger och inspirerande DVD-filmer till informativa broschyrer att dela ut – en bra hjälp på vägen för att skapa ett överskott som varar.

Young Livings medlemsvänliga virtuella kontor är fyllt med praktisk och detaljerad information om generösa kompensationsplan. När du logga in på ditt virtuella kontoret och klicka på medlemsresurserna upptäcker du verktyg som gör det lätt att dela Young Living och bygga upp ett team!

På Young Living är det alltid någonting spännande på gång! Young living erbjuder utbildning på konferenser, seminarier och via nyhetsbrev för att hålla dig informerad och hjälpa dig att uppnå största möjliga välbefinnande.

 

Essential Rewards-programmet

Essential Rewards-programmet är en ytterligare möjlighet till provision. Tjäna poäng för varje Essential Rewards-beställning som du kan sedan använda för framtida produktköp. Ju fler månader du deltar i Essential Rewards-programmet desto större blir din belöning.

Du får gåvor som endast är till för distributörer i Essential Rewards-programmet när du löpande lägger in Essential Rewards-beställningar. Du får belöningar när du beställer löpande i 3, 6 och 9 månader och ännu längre. Du får dessutom en exklusiv gåvoblandning när du når din 12:e månad, Essential Rewards-årsdag och exklusiv blandning som fastställs varje år.

För varje Essential Rewards-beställning du gör, får du tillbaka en viss andel av beställning i form av poäng. Andelen ökar fram till den 13:e månaden i rad, då du får hela 20 procent tillbaka. Dessa Essential Rewards-poäng går att lösa in mot dina favoritprodukter med komplett personligt värde. Du får dock inte några ytterligare Essential Rewards-poäng för produkter som du köper med poäng. Tänk även på att dina intjänade poäng upphör att gälla efter en löpande tolvmånadersperiod.

Essential Rewards-distributörer som kvalificerar för kommission genom att lägga in en beställning på minst 100 PV (Personlig Volym) varje månad får även tillgång till exklusiva inkomstmöjligheter. Rising Star Team Bonus är ett sätt som Essential Rewards-medlemmar kan dra nytta av ännu fler kontantbelöningar.

 

Kompensationsplan

Om du är redo att arbeta för att nå din dröm om oberoende och trygghet kan generösa, branschledande kompensationsplan hjälpa dig att nå dina drömmars mål. Med hjälp av trestegsmetod har Young Living utvecklat en effektiv struktur för att hjälpa dig att bygga upp en verksamhet med kompensation som ökar i takt med att du utvecklas. Kompensationsplan ger medlemmarna möjligheten att skapa sig en egen framtid med de inkomster som de tjänar på att dela Young Livings produkter.

Registrera dig

← gå tillbaka

%d bloggare gillar detta: