Bli medlem

Bli medlem

Dra nytta av fantastiska fördelar!

För att uppmuntra nya medlemmar att dra nytta av programmet har Young Living introducerat ett Essential Rewards-program! Om du inte redan hört talas om det ber jag dig läsa nedanstående noga och dra nytta av det här fantastiska tillfället.

Young Livings Essential Rewards-program ger medlemmar en rad fördelar – från rabatterad frakt till poäng som kan lösas in mot produkter!


Bli kund eller medlem?

Som medlem får du 24 procent rabatt av detaljhandelspriset. Denna rabatt är samma för alla medlemmar oavsett hur ofta och hur mycket eller lite du handlar. Handlar du flera månader i följd är det klokt val att gå med i så kallad Essential Rewards-program (prenumerationsprogram) och tjäna ytterligare rabatter.

 

Vad är Essential Rewards-program?

Essential Rewards är ett regelbundet prenumerationsprogram för Young Living-medlemmar, så kallade oberoende distributörer. Programmet ger dig möjlighet att få dina favoritprodukter levererade direkt till din dörr varje månad. Det gör att du alltid vet att du har produkterna som du använder och delar med dig av mest till hands. Du väljer själv vilka produkter vill du ha och därefter bearbetas din beställning och skickas automatiskt på det datum som du valt i varje månad. Young Living brukar skicka ett påminnelsemejl innan produkterna skickas och be dig kontrollera din beställning. Obs: det är inte bindande och du kan avsluta det, gå ur programmet när som helst.

 

Fördelar med Essential Rewards-program

Young Living uppskattar dig som medlem och din lojalitet och för varje Essential Rewars-beställning som levereras kan du därför tjäna poäng som kan lösas in mot gratisprodukter. Du får poäng för varje månad i följd som du deltar och ju längre du är med i programmet desto mer tjänar du. Andelen ökar fram till den 13:e månaden i rad och du får hela 20 procent tillbaka. Essential Rewards-poäng kan du lösa in mot dina favoritprodukter med komplett personligt värde.

Essential Rewards-programmet är bara tillgängligt för Young Living-medlemmar och erbjuder många fördelar:

  • Enkla månadsleveranser
  • Rabatterad frakt
  • Rabatterade priser på exklusiva produktpaket
  • Exklusiva bonusar
  • Exklusiva Rewards-poäng som kan lösas in mot gratis produkter

Det är mycket enkelt att komma igång och ett praktiskt sätt att se till att du uppnår din PV (personlig volym i poängsystem) varje månad.

Poäng tilldelas automatiskt ditt Young Living-distributörskonto och du kan se dina aktuella poäng på det virtuella kontoret. Du kan lösa in dina poäng efter det att du har varit med i programmet i två månader i följd. Därefter kan du lösa in upp till 375 poäng varje månad. Tänk på att poäng går ut 12 kalendermånader efter det att de tjänats in, därför bör du lösa in dina poäng regelbundet.

När du vill lösa in dina Essential Rewards-poäng se PV i prislistan och använd PV-värdet i stället för pengavärdet. Om du till exempel har 50 poäng kan du lösa in dem för en produkt med ett PV-värde upp till 50.

Obs: om du annullerar din Essential Rewards-beställning mister du alla de Essential Rewards-poäng som du ännu inte har använt och om du senare återupptar månadsprogrammet börjar du om på 10-procent av PV:n.

 

Vill du komma igång?

Du tjänar 24 procent av detaljhandelspriset när du bli medlem. Deltar du i Essential Rewards-program får rabatterad frakt och rabatterade priser på exklusiva produktpaket, exklusiva bonusar samt har du möjlighet att tjäna ytterligare 20 procent i from av Rewards-poäng som du kan lösa in mot dina favoritprodukter.

Gå med i Essential Rewards-programmet med några få enkla steg:

  • Klicka på länken nedan för att registrera dig och logga in på ditt virtuella kontor. Du får inloggningsuppgifterna när du registrerar dig som distributör
  • Välj Autoship-beställning och produkter för minst 50 PV
  • Välj ett datum i månaden då du vill att beställningen ska skickas. Beroende på tillgång
  • Ange betalsätt
  • Din beställning bearbetas sedan på samma datum varje månad och kostnaden debiteras automatiskt

Registrera dig

Du kan alltid ändra artiklarna eller sändningsdatumet innan ordern bearbetas, på det virtuella kontoret eller genom att kontakta kundtjänsten. Om du kontaktar kundtjänsten bör du göra det 5 arbetsdagar före orderbearbetningsdatumet.


Inte intresserad

Är du inte intresserad av att bli Youngs Livings-distributör just nu? Registrera dig som kund och köp produkter till detaljhandelspris med flexibla alternativ för månadsinköp.

Obs: Att gå med i Young Living är gratis – inga start- eller årsavgifter. Det finns inga som helst månadskostnader eller andra periodvisa kostnader. Du behöver inte köpa någon litteratur eller litteraturpaket. Det är inte heller nödvändigt att köpa marknadsföringsmaterial. Det finns över huvud taget inget som är obligatoriskt att köpa. Du köper endast det du själv vill ha. De gånger som du köper något får du köpa hur mycket eller hur lite du vill, och exakt vad du vill.

Bli kund

← gå tillbaka

%d bloggare gillar detta: