Joina oss! Gå med i Young Living

Joina oss!

Gå med i Young Living

Jag älskar den här verksamheten! Young Living är ett underbart företag som överträffat alla mina förväntningar.

Vår företagsgemenskap startade i liten skala år 1993 när Gary Young utvecklade sin första biodynamiska örtodling och destilleringsverksamhet. Vid den tiden hade Gary redan insett den fantastiska kraften i eteriska oljor, men eftersom kvaliteten på de oljor som fanns på marknaden varierade i stor grad hade han inte till fullo kunnat utnyttja potentialen i dem. Han kände till att rena eteriska oljor hade egenskaper som kunde åstadkomma häpnadsväckande resultat och samtidigt hade han lagt märke till att kemiskt modifierade oljor och oljor med tillsatser som fanns tillgängliga på marknaden ofta var ineffektiva eller till och med skadliga.

Allt detta förändrades med Young Living. I takt med att Gary skaffade mer mark för sina odlingar i Utah och Idaho började han odla lavendel, pepparmint, citronmeliss, muskatellsalvia och många andra örter. När efterfrågan på hans rena eteriska oljor ökade lät Young Living utforma och bygga Nordamerikas största och mest tekniskt avancerade destilleri för framställning av eteriska oljor. Samtidigt utvecklade vår spirande verksamhet också den banbrytande Young Living-standarden – som ett sätt att bevara integriteten och effekten hos våra naturliga eteriska oljor.

I dag har Young Living vuxit och blivit världsledaren inom eteriska oljor och produkter för välbefinnande. Huvudkontoret finns i Lehi, Utah, men vi har också kontor i Australien, Europa, Kanada, Japan och Singapore och gårdar och odlingar över hela världen. Young Living fortsätter sitt arbete efter Gary Youngs ursprungliga vision. Tack vare vårt ihärdiga engagemang för renheten hos eteriska oljor har vi inspirerat miljontals människor över hela världen till att uppleva naturligt välbefinnande och harmoni, att skapa överskott genom arbetet som Young Living-distributörer och att upptäcka nya möjligheter för livslång utveckling.


Bli medlem

Bli medlemSom medlem får du 24 procent rabatt av detaljhandelspriset. Denna rabatt är samma för alla medlemmar oavsett hur ofta och hur mycket eller lite du handlar.

Läs mer

 

Business och möjligheter

Business och möjligheterMed Young Livings generösa kompensationsplan kan du ta kontroll över din framtid och bygga upp en verksamhet som förändrar ditt liv för alltid.

Läs mer

<span>%d</span> bloggare gillar detta: