Allt om eteriska oljor

Blogg

Allt om eteriska oljor

Har du stött på eteriska oljor i samband med spabehandlingar eller i bad- och hudvårdsprodukter? Dessa användningsmetoder utgör bara en bråkdel av den fantastiska historien bakom eteriska oljor som har använts i tusentals år på grund av deras egenskaper.

Eteriska oljor är så mycket mer än bara härliga dofter. Om du vill veta mera om kraften hos eteriska oljor följ gärna min blogg och lär dig mer om naturrena eteriska oljor som kan hjälpa dig att minska din exponering mot kemikalier, berika ditt liv och återuppliva din inre kraft och skönhet.


DIY Recept

DIY ReceptLåt eteriska oljor genomsyra kroppen, själen och sinnet och upptäck det rena och naturliga liv som du alltid önskat dig. Håll familjen och hemmet rent och skydda dem med naturliga produkter.

Läs mer

 

Om eteriska oljor

Om eteriska oljor
Eteriska oljor från plantor, örter och träd som varsamt skördas på gårdar eller i naturen blir till koncentrerade växtextrakter genom ångdestillering, kallpressning eller hartstappning.

Läs mer

 

Kost & näringsprogram

Kost och näringsprogram
När kroppen har tillgång till rätt råmaterial kan den åstadkomma fantastiska saker. Väck din egen inre livskraft och välbefinnande med hjälp av hälsosam kost och Young Livings egenutvecklade näringsprogram.

Läs mer

%d bloggare gillar detta: