Doftspridare Lantern

Lantern doftspridare och luftfuktare

Njut av dina favoritoljor med doftspridaren Lanterns toppmoderna ultraljudsteknik och eleganta, klassiska design. Du kan enkelt anpassa upplevelsen med 11 olika ljusfunktioner och tre olika doftspridarinställningar.

Doftspridaren Lantern har utformats med avancerad teknik och elegant design. Den passar in i ditt hems eller kontors inredning utan att ta för mycket fokus. Den kan användas under en längre tid och har 11 olika ljusfunktioner inklusive ett läge med en flimrande ljuslåga. Doftspridaren Lantern är en av Young Livings mest mångsidiga doftspridare som är även en luftfuktare med sprayfunktion.

200 ml vatten får plats i doftspridaren Lantern. På högsta läget kan den användas i fem timmar i sträck och på den lägre inställningen kan den användas i åtta timmar i sträck. På det omväxlande läget, en minut på och en minut av, kan den användas i 10 timmar.*

*Tiden kan variera beroende på vilken slags eterisk olja som används och hur många droppar som använts.

Lantern doftspridare och luftrenare

Lantern doftspridare

1148 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Ta bort både det yttre och inre höljet och fyll på med rumstempererat vatten upp till linjen och överstig inte denna. Tillsätt 8-10 droppar Young Living eterisk olja och sätt tillbaka båda locken och ställ in skåran på det inre skyddet så att den är vid halvcirkeln på sidan av behållaren. Starta doftspridare och tryck en gång för högt läge, två gånger för lågt läge och tre gånger för växlande läge. Tryck på ljusknappen för att växla mellan olika ljuslägen och färger.

Obs: Koppla alltid från doftspridaren när du fyller eller tömmer vattenskålen.


Vill du köpa Lantern diffuser?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: