Internationell eterisk oljedag

Fira den internationella eteriska oljedagen med oss!

Fira den internationella eteriska oljedagen med oss! Du vet att D. Gary Young var en pionjär inom den eteriska oljerörelsen och nu vill vi att resten av världen också ska få veta detta. För att hedra Gary och hans banbrytande arbete gör vi dagens datum, Garys födelsedag, till den internationella eteriska oljedagen!

På den här dagen kommer vi att hylla allt det arbete som vår grundare gjorde men vi kommer också att göra ännu mer för att hedra hans minne. I dag, den 11 juli, kommer 5 procent av all global försäljning gå till Young Living Academy, det filantropiska projektet som var starten på Garys välgörenhetsarbete runt om i världen.

Young Living Academy hjälper hundratals barn i Ecuador och 100% av eleverna har tagit studenten varje år sedan starten 2016. Pengarna som samlas in under dagen den 11 juli kommer att gå till det nya projekt University Sponsorship Program som kommer att hjälpa elever som har gått på Young Living Academy att fortsätta sina studier vid universitetet. Besök YoungLivingFoundation.org för mer information om den här fantastiska skolan och det arbete som D. Gary Young, Young Living Foundation gör i Ecuador.

Jag ser fram emot att hedra Garys minne tillsammans med dig. Hjälp till att sprida nyheten om firandet genom att dela med dig av en favoritolja till någon du känner, lägga ut något på sociala medier med #IEOD eller köpa något för att stödja Young Living Academy!


Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska, eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: