5-dagars reningskurs

Young Livings 5-dagars reningskurs

Många hälsoexperter rekommenderar att vi gör kroppsreningskurer till en regelbunden, förebyggande vana. Trots det väljer de flesta bara att genomgå kroppsrening när de har varit sjuka. Young Livings 5-dagars reningskurs är ett enkelt, energigivande program som förenklar hela processen och gör att du inte längre behöver kämpa med alla de hinder och ursäkter som annars hindrar dig från att genomföra kuren. Minst fyra korta och enkla kroppsreningar med Young Livings 5-dagars reningskurser om året, i kombination med ett kontinuerligt underhåll av reningsprocessen, bidrar till en balans mellan de ytterligheter som förekommer i den moderna tidens kosthållning.

 

Farorna med dagens kosthållning

Dagens kosthållning har urartat och ofta ett högt kaloriinnehåll, lågt eller inget näringsvärde, väldigt litet fiberinnehåll och farligt höga nivåer sötningsmedel. Det är “mat” som förbränns snabbt och koncentreras i blodomloppet, vilket leder till att insulinnivåerna lätt kan rusa uppåt.

Höga insulinnivåer förknippas med ökade inflammationer. Forskning tyder på att inflammationer i kroppen ligger till grund för många kroniska sjukdomar. Höga blodsockernivåer och plötsliga insulinökningar kan med tiden leda till kroniska problem som diabetes, sjuklig övervikt och kardiovaskulära besvär.

Ett tydligt symptom på alltför höga insulin- och blodsockernivåer är bukfetma. Antalet sjukligt överviktiga personer har tredubblats i många europeiska länder sedan 1980-talet, och det fortsätter att öka i en skrämmande takt. Det är ett tillstånd som ökar risken för hjärtsjukdomar, kolesterolvärden i obalans, cancer, infertilitet hos kvinnor samt gallsten.

Höga insulin- och blodsockernivåer orsakar en ond cirkel. De skapar ett sug efter enkla kolhydrater eftersom de snabbt går ut i blodet. Kolhydraterna leder till att ett överskott av insulin skapas vilket gör dig ännu hungrigare. Detta leder i sin tur att du äter mer. När vi äter för mycket bildas mer kroppsfett och mer insulin aktiveras. Denna karusell av insulintoppar gör oss trötta, hungriga och ofokuserade.

 

Young Livings 5-dagars reningskurs

Kroppsreningen får bästa möjliga effekt om du tar bort mellanmålen från programmet. Om du har hög ämnesomsättning eller är väldigt hungrig kan du lägga till mellanmålen.

 

Balance Complete™
Balance Complete näringstillskottYoung Livings Balance Complete™ är en energigivande shake med superfood-ingredienser och Young Livings egen fiberblandning V-Fibre™. Forskning som organisationen Life Extension Foundation har utfört visar att fiberblandningar ger större viskositet (tjocklek och absorptionsförmåga) och är mer effektiva än enstaka fibersorter. Young Livings nyskapande blandning av lösliga och olösliga fibrer (11 gram per portion) passar perfekt för kroppsrening, viktminskning och allmän hälsa.

Ingredienserna i den effektiva fiberblandningen har visat sig bidra till att bibehålla blodsockret på normala nivåer. När fibrerna blandas med vatten sväller de i tarmarna och skapar bulk som absorberar och avlägsnar gifter och överflödigt fett från matsmältningssystemet. Vissa kroppsreningskurer påverkar tarmfloran negativt, men V-Fibre-blandningen innehåller en fiber som gynnar välgörande mikroflora som lactobacillus och bifidobakterier samt minskar sjukdomsframkallande bakterier.

Ett plötsligt ökat intag av fibrer kan hos vissa personer inledningsvis orsaka lättare gasbildning och uppsvullen mage. Det här beror delvis på att den genomsnittliga kosthållningen inte innehåller tillräckligt med fibrer. Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) rekommenderar ett dagligt intag av 25 gram kostfiber för normal tarmfunktion hos vuxna. Ett förbättrat enzympaket i Balance Complete™ underlättar matspjälkning och minimerar uppblåsthet. Om du får besvär med gasbildning eller svullen mage kan du minska mängden av Balance Complete™ och öka dosen av Young Livings progressiva blandning Digest + Cleanse™. Fortsätt läsa →

Digest + Cleanser™
Digest + Cleanse näringstillskottDigest + Cleanse är en alldeles unik produkt. Den innehåller eteriska oljor som pepparmynta, kummin och citron, som hamnar direkt i tarmsystemet med hjälp av de mjuka gelékapslarna Precision Delivery.

Forskning visar att dragerad pepparmynta är effektiv mot gastrointestinala besvär. En blandning av pepparmynts- och kumminolja som intas tre gånger dagligen har visat sig minska gaser och lugna tarmsystemet.

Några av de andra gynnsamma oljorna i Digest + Cleanse – ingefära, fänkål och anis – används sedan länge för att förbättra matsmältningen. De anses ha en lugnande effekt på magen, förbättra avsöndringsfunktionen och aktivera olika matsmältningsorgan.

En kapsel som intas 30–60 minuter före varje Balance Complete-shake gör att 5-dagars reningskur får bättre effekt och ger större välbefinnande. Fortsätt läsa →

NingXia Red™
NingXia Red gojibärspuréNingXia Red har mer än någon annan produkt rykte om sig att vara en kraftfull, naturlig antioxidant och näringspackad tillsats. NingXia Red ger dynamisk och varaktig energi och passar därför perfekt för den som behöver hålla energin uppe under kroppsreningen.

Kroppsreningsprocessen består av två olika faser. Under fas ett bryts gifterna i kroppen ner och blir vattenlösliga. Under fas två avlägsnas gifterna från kroppen. NingXia Red bidrar med viktiga näringsämnen som förstärker båda avgiftningsfaserna.

I likhet med Balance Complete innehåller NingXia Red näringsämnen som främjar en mängd olika kroppsfunktioner. NingXia Reds synergistiska formel ger vitaminer, mineraler, aminosyror, flavonoider, karotenoider och zeaxantin. NingXia Red är lättsmält och välsmakande och är en perfekt ingrediens i olika kroppsreningsprogram. Fortsätt läsa →


Vill du köpa 5-dagars fastepaket?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Fastepaket 5-dagars reningskurs

5-Day Nutritive Cleanse

Fastepaket 1429 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Obs: att det här bara är startpunkten. Det är möjligt att just din situation kräver en mer intensiv och inriktad kosthållning.


Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska, eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera 5-dagars reningskurs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: