Rainstone™ doftspridare

Rainstone™ doftspridare

Doftspridaren Rainstone™ från Young Living kombinerar toppmodern ultraljudsteknik med traditionellt kinesiskt hantverk för att ge en balanserad kombination av jordelementet samt de omslutande och rogivande egenskaperna hos eteriska oljor.

Doftspridaren Rainstone™ tillverkas av en utsökt och sällsynt lila lera som bara finns i ett litet område i Kina och varje Rainstone™ doftspridare är handgjord med en gammal hantverksteknik som överförts från generation till generation i mer än 1000 år.

Det tar 4-5 timmar att tillverka en Rainstone™ och det kräver dussintals olika steg som utförs för hand – hantverksfärdigheter som det tar minst tre år att lära sig. Young Livings Rainstone™ har en uppsättning robusta funktioner, bland annat kontinuerlig doftspridning med ultraljud på 1,7 miljoner vågor per sekund, inställningar för 1, 2, 3, 6 och 8 timmar med automatisk avstängning, fem LED-inställningar (blått, gult, lila, omväxlande färg), negativ joniserare och fjärrkontroll. Rainstone™ eleganta design och hantverksstil gör den till ett utsökt litet smycke som passar alla inredningar och förvandlar utrymmet till en inbjudande, doftfylld miljö.

Rainstone™ doftspridare

Rainstone™ doftspridare

2367 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Fyll den medföljande vattenskålen med rumstempererat kranvatten. (Använd inte renat eller destillerat vatten, det kan göra att doftspridaren inte kan alstra imma.) Tillsätt 8-10 droppar av din favoritolja i vattenskålen. Ta bort locket från doftspridaren och stäng ventilationshålets omkopplare genom att dra den uppåt så att vatten inte kommer in i de interna elektriska delarna. Häll vatten- och oljeblandningen i vattenbehållaren – fyll vatten tills nivån når, men inte överstiger, den röda påfyllningslinjen. (Om vattnet överstiger den röda påfyllningslinjen kan hända att doftspridaren inte kan alstra imma). Efter påfyllningen kan du öppna ventilationshålets omkopplare genom att trycka den nedåt. Sätt tillbaka locket på doftspridaren och använd fjärrkontrollen för att slå på den.


Vill du köpa Rainstone™?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck andra rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: