Dewdrop™ doftspridare

Dewdrop doftspridare

Young Livings Dewdrop™ doftspridare fungerar som luftfuktare, atomisatör och doftspridare i en lättanvänd produkt. Morgondagens renhet och elegans är inspirationskällan till Dewdrops design och den återspeglar Young Livings åtagande att
tillhandahålla eteriska oljor av hög kvalitet. Ultraljudstekniken bryter ned eteriska oljeblandningar och vatten i miljontals mikropartiklar, sprider dem i luften och frigör växtbeståndsdelarna som finns i Young Livings eteriska oljor. Young Livings Dewdrop-doftspridare är specialdesignad för att skapa en spa liknande atmosfär i alla rum, den kan köras kontinuerligt upp till fyra timmar och har automatisk avstängning samt stämningsbelysning.

Ultraljudsfrekvensen genererar vågor 1,7 miljoner gånger per sekund som avger eteriska oljemolekyler i luften och på så sätt skapar en avslappnande, spa liknande miljö i hemmet eller på kontoret.

Dewdrop doftspridare

Dewdrop™ doftspridare

863 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Ta bort både yttre och inre lock och tillsätt vatten tills nivån når, men överskrider inte, den röda vattenfyllningslinjemarkören. Tillsätt 5-8 droppar eterisk olja och sätt tillbaka båda locken på enheten. När du startar igång doftspridaren ska den alstra imma och LED-lampan ska vara på.


Vill du köpa Dewdrop™?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck andra rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: